Direct boeken?

 

 

Kruidenwandeling

De wandel middagen waaruit je kunt kiezen dit seizoen zijn: 14 april – 9 juni – 30 juni – 22 september

We starten deze vrijdagmiddag om 14 uur met wandelen, tijdens het wandelen geef ik uitleg over de dan groeiende en bloeiende kruiden, eetbare planten en bloesems. Je ontvangt een handout met daarop alle kruiden welke ik bespreek met foto’s erbij.

Dat maakt deze wandeling heel praktisch én voor jou ook makkelijk toepasbaar. De “pluk”regels ontvang je ook van mij. Want je kunt en mag niét overal zomaar plukken of oogsten!

Elk seizoen heeft z’n eigen specifieke kruiden, dus indien je vaker wil meewandelen per seizoen om nog meer verdieping te ontvangen over de kruiden dan is dat dit jaar mogelijk. Je ontvangt bij het boeken van 2 of meer wandelingen €2.50 korting!

Na de wandeling gaan we nog gezamenlijk culinair aan de slag met kruiden. Waar dit zal plaatsvinden en wat we precies gaan doen maak ik binnenkort bekend. Want ik heb wat leuke nieuwe ideetjes in gedachten…… want niets is leuker als gezamenlijk aan een lange tafel te snijden, boven vuur te koken en gezamenlijk op een prachtige plek te eten…

Per persoon kost de deelname aan deze activiteit € 47.50

(incl wandeling, handout, kookactiviteit, pesto of kruidenazijn of boter en kruidenlimonade).

Er kunnen maar 10 personen deelnemen en vol = vol!

Boeken?

Kruidenwandeling
  • Afmelden voor de gehele cursus kan tot 7 dagen vóór de aanvang van de cursus. Daarna zijn de annuleringskosten 100% van het reeds betaalde bedrag: uiteraard mag er een ander persoon deelnemen.
  • Allergieën of andere belangrijke zaken waarmee we rekening moeten houden graag aangeven bij opgave.

 

Leefstijlkok Culinair Herborist

Bymischa pagina