Leuk dat je interesse hebt in een kookworkshop. Momenteel organiseer ik deze alleen op onderstaande data in samenwerking met andere ondernemers. Mijn agenda is dusdanig gevuld door persoonlijke kooksessies dat ik geen extra kookworkshops meer kan aannemen tot en met augustus.

Heb je interesse in een kooksessie bij jou thuis, al dan niet samen met vriendinnen, waarbij het leren van snij –en kooktechnieken centraal staat dan kun je contact topnemen om dit in te plannen. Je ontvangt altijd een vrijblijvende offerte met daarin alle mogelijkheden.

Bymischa pagina

MORNING RETREAT
Zorgt voor je op het gebied van natuur, healthy food & consuming less. Natuur heeft een positieve invloed op lichaam en geest, het kan daarom je leven enorm verrijken. Natuurlijke, gezonde voeding, beïnvloedt je stemming op een positieve manier en zorgt ervoor dat je je goed voelt. Consuming less helpt je om bewust in het leven te staan en leert je beter te kijken naar jezelf en je omgeving. De combinatie van deze drie leidt tot een gelukkig leven in balans met jezelf. Ga dit beleven tijdens de GET TOGHETER : BACK TO BASIC

SAILING
Anneke Crijns een ondernemer die een aantal uitspraken op het lijf geschreven is
“Hou het simpel So krijg je duidelijkheid” “eenvoud siert” “je kunt de wind niet veranderen wel de stand van de zeilen” “verandering vind plaats wanneer de grond onder je voeten verandert” “niet het einddoel maakt succes vol maar wel het zetten van de eerste stap en “in rust en ruimte gebeurt dat wat je niet verwacht had” “creëren rust en ruimte en kom thuis bij jezelf”
Spreekt dit je aan kom en ervaar de kracht van het water

Sailcenter Limburg; bootverhuur bedrijf waar thuiskomen in verbinding met jezelf en andere centraal staat

COOK
Iedereen heeft het over “gezond” eten. Gezond is, in mijn ogen, dus puur eten. Met ingrediënten uit de natuur die met zo weinig mogelijk bereidingen op jouw tafel komen. Mochten er langs de waterkant al heerlijke kruiden te vinden zijn dan voegen we deze toe aan onze thee. Kook mee en ervaar hoe ook jij in een basic keukentje op het water een heerlijk ontbijt kunt bereiden.

Ik ben Mischa, Leefstijlkok en mijn passie is om mensen voedzame, pure gerechten te laten koken. Duurzaam, met aandacht uit alles wat de natuur ons te bieden heeft!

CONSUMING LESS
Consuminderen: Dit houdt simpelweg in dat je minder consumeert. Minder kopen, spullen delen, zelf dingen maken, kapotte spullen laten repareren in plaats van nieuwe kopen, écht opruimen ofwel ontspullen.

LESS IS MORE : Het is tijd voor het nieuwe denken.

Nicole van NICEWAY inspireert met het geven van een lezing om duurzame gedragsverandering mogelijk te maken.

PROGRAMMA
08.00 ONTVANGST
08.15 LEZING: CONSUMING LESS
08.45 INSTRUCTIE COOK en SAILING in een Treibgut vlot.
09.00 VERTREK
10.30 TERUG
10.45 EINDE
Dit event is voor max. 20 personen.
TIJD: 08.00-11.00
LOCATIE : Maasdijk 1/B in Kinrooi
KOSTEN: € 22,50 p.p.
Aanmelden via: www.niceway.nl
Wij willen jouw graag ontmoeten.

Bymischa pagina

11 mei Koken met de ingrediënten van Jos en de recepten van ByMischa

Graag nodigen we jou uit om op zaterdag 11 mei samen met Jos ( van www.josbezrogt.nl DE leverancies van (h)eerlijke biologische en streekproducten) en onder begeleiding van ByMischa Leefstijlkok te komen koken tijdens deze unieke kookworkshop.
Laat ons jou inspireren om kennis te maken met onze bijzondere producten en hoe je deze bereidt in jouw keuken. Elkaar leren kennen en inspireren staat dan ook centraal.
Als locatie hebben we gekozen voor de kookstudio in het prachtige pand van het Toon Hermans Huis Maastricht. Door het organiseren van deze workshop bij het THH steunen we dit lokale doel. Dit huis is een steunpunt voor velen en kan niet voortbestaan zonder giften en vrijwilligers.
Wat kun je verwachten:
16.00 uur Ontvangst in de ToonKamer met korte introductie en lezing door Jos
16.30 uur Uitleg receptuur en kookstudio door Mischa / start kookworkshop
18.00 uur Gezamenlijk diner in de ToonKamer
20.00 uur Afsluiting

Dit bijzonder biologisch diner is inclusief wijn, tafelwater, koffie en thee.
Indien je dieetwensen hebt horen we dit graag.

Leefstijlkok Kookcursus

Bymischa pagina