ByMischa Leefstijlkok

Er is zoveel eetbaars in onze natuur te vinden, sterker nog wellicht heb je je tuin volstaan met de heerlijkste kruiden maar heb je geen idee wat ermee te doen…..

Want hoe kom je erachter wat wel en wat niet eetbaar is? En belangrijker nog wat kun je ermee doen in de keuken?

Of je nou een hobbykok bent of chefkok door mijn unieke opleiding tot Culinair Herborist kan ik jou begeleiden in het planten, plukken en verwerken van de kruiden.

“Baadt het niet schaadt het niet” gaat helaas niet op bij kruiden! Want er zijn echt wel kruiden welke niet gebruikt mogen nemen in combinatie met hoge bloeddruk, leverklachten of tijdens een zwangerschap. Als chefkok heb je hier ook een belangrijke rol in als je met kruiden wilt gaan werken in jouw keuken!

 

 

ByMischa Leefstijlkok

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Advisering bij aanleg kruiden – eetbare planten – groentetuin
  • Begeleiding opstellen kruidenmenu zowel voor hobbykok als chefkok
  • Advisering ná diagnose welke kruiden jou lijf kunnen ondersteunen
  • Workshops kruidenazijn en wilde kruiden pesto’s maken – etherische oliën toepassen in gerechten – tincturen maken – kruiden drogen en bewaren
  • Lezing / presentatie aan groepen over kruiden en eetbare planten
  • Kruidenwandelingen rondom jouw huis of bedrijf al dan niet als afdelingsuitstap

 

 

ByMischa Leefstijlkok

 

Ik heb momenteel verschillende locaties van waaruit ik dit voor jullie kan organiseren.

Vanuit Elsloo / Terhagen in het Bos van ElslooVanuit “Slapen bij Laura”in Schreuder (Margraten en omgeving)
Vanuit “De Kwekerie”in Susteren, nabij het voedselbos van stichting Haverland

Uiteraard is ook veel mogelijk op jullie locatie.

Laat je inspireren door de natuur! Je zult verbaasd staan….

Info of vragen: bel Mischa via 06 11600078

Bymischa pagina

Kruidenwandeling Leefstijlkok