ByMischa Leefstijlkok

Via mijn kennis over eetbare kruiden, planten, bloemen en bessen kan ik jou en jouw groep inspireren om ook zelf aan de slag te gaan thuis of in je restaurant met deze unieke smaken en toepassingen. Wil je samen met een groep op stap? Dat kan, ik verzorg kruidenwandelingen en cursussen op aanvraag. Rondom het bos in Elsloo, maar het is uiteraard ook mogelijk om in jullie omgeving op stap te gaan en aansluitend te koken met de geplukte kruiden.

 

Wil je als chef meer werken met kruiden uit de natuur?

Heb je een restaurant en wil je wat extra’s toevoegen aan het menu? Dan kunnen we samen naar de menu kaart kijken en kan ik jullie adviseren hoe de kruiden in te voegen in jullie gerechten. Ook kunnen we samen voor jullie wellicht nieuwe technieken ontdekken door het gezamenlijk maken van hydrolaten, tincturen, kruiden infusies en fermentatie. Uiteraard gecombineerd met een kruidenwandeling door jullie tuin-bos of berm!

 

 

 

 

Kok tijdens retraite:

By mischa

Afgelopen jaar heb ik in binnen en buitenland gekookt voor groepen tijdens familieweekenden, en retraites.

Elk gerecht welke ik kook is op jullie wens afgesteld, Vegetarisch, vegan, ayurvedisch, rauw of gewoon bourgondisch lekker!

Voor grote groepen werk ik graag samen met Vivian Heuberger en GertJan Nijhuis van Adventure Cook.

Ben je nog op zoek naar een unieke locatie? Kijk dan eens op www.beaujean-vacances.com voor unieke en inspirerende huizen rondom het zuiden van Nederland, België en Duitsland

Wil je een retraite gaan organiseren en zoek je nog een partner? Gaaf! Ik werk graag mee aan nieuwe initiatieven en door mijn groot netwerk kunnen we de samenwerking opzoeken met nog meer inspirerende mensen om er iets unieks van te maken. Dus kom maar op! Bel me!

Bymischa pagina

Kruidenwandeling Leefstijlkok