We hebben een programma samengesteld vanaf de vrijdagavond. Een aantal onderdelen zijn in de basisprijs opgenomen en andere kun je bijboeken naar keuze.

Mis je nog iets, of moeten we rekening houden met een handicap, blessure, allergie of speciale wensen: stuur ons een mail en dan gaan we kijken wat we voor je kunnen regelen.

 

Programma:

Vrijdag 26 juni:

Inchecken tussen 18 en 19 uur. Kamer bekijken, voelen of je bed lekker ligt en als dat allemaal oké is ontvangen Mischa, Manon, Peter en Sabrina jou graag vanaf 19 uur voor een kort ontvangst. Ongeveer om 19.30 uur neemt  Manon van Wopi je mee in een bijzonder verbindingsritueel ter kennismaking en het zetten van een bijzondere intentie voor het Me-Time weekend.

Vanaf 21: 00 uur nodigen we je uit voor een gezellige borrel, waarna jij mag beslissen hoe laat je lekker je bedje inkruipt. Iedereen ontvangt een eigen borrel plank en 2 consumpties.

Zaterdag 27 juni:

9.00 uur ontbijten we samen in de BenB. Mischa verzorgt het ontbijt waarbij je kunt kiezen uit een verkoelend of een verwarmend ontbijt. De info wat deze precies inhouden ontvang je na inschrijving.

Na het ontbijt, sportkleren aan en samen vetrekken we om 10.15 uur richting het bos.  Gezamenlijk wandelen we richting het bos waar we om 10.30 uur verwacht worden om onder leiding van Pascal Mol van Boxchainge een heerlijke workout te volgen.

11.30 uur:        douchen en gezamenlijke lunch in de BenB verzorgt door Mischa.

Vanaf 14 uur:    is de keuze aan jou! We hebben een aantal opties voor je uitgewerkt welke je kunt kiezen. Plaatselijke ondernemers welke hun agenda hebben vrijgemaakt om jou een heerlijk verwen momentje aan te bieden.

Je kunt kiezen uit:

 • Middagje keramieken bij Leim & Zwa, je maak onder leiding van Marga een super leuk “dorpje op een tak”. Geen ervaring met keramieken? Geen probleem want dit is ook voor de beginneling een leuke kennismaking alsook voor de gevorderde kleister.

Bijkomende kosten: €27,50

 • Massage bij Sundari Wellness van 40 minuten. Pure ontspanning bij Anouk Derhaag in haar prachtige salon aan de Stationsstraat.

Bijkomende kosten: € 30,-

 • Shoppen bij Double You waar niet alleen de eigenaresse Anouck klaarstaat om jou in een nieuwe outfit te hijsen maar ook een kleurenstyliste en visagiste.

Bijkomende kosten….. dat ligt aan jou. Anouck trakteert jou op een unieke winkelervaring in haar boetiek in Elsloo waarbij je bij je aankoop boven de €100,- een cadeaubon ontvangt.

 • Middagje relaxen in de zon, de BenB is te allen tijde gewoon voor jou open. Dus heb je zin om die middag te relaxen met jouw favoriete boek: DOEN! Wil je gewoon lekker in je bedje liggen, doe dit vooral. Want dit weekend is er voor jou!

Om 18.15 uur verwachten we iedereen terug in de eetzaal van de BenB om gezamenlijk te dineren waarbij ook nu weer de maaltijd wordt verzorgd door Mischa.

In de avond kun je ervoor kiezen om nog een wandeling te gaan maken, een ijsje te gaan eten of gewoon lekker op je kamer of de gemeenschappelijke ruimte te chillen. Er staat in elk geval een heerlijke borrelplank voor je klaar als je zin hebt om de avond in gezelschap door te brengen. Iedereen ontvangt ook deze avond een eigen borrelplank en 2 consumpties.

Zondag 28 juni:

Ontbijten we wederom gezamenlijk om 9.30 uur waarna Mischa en Manon je meenemen op een bijzondere KruidenBezinningsWandeling.

In en rondom het bos van Elsloo nemen we jullie mee om  kruiden te plukken, die juist nu van belang zijn voor jouw persoonlijke balans en gezondheid . Mischa vertelt over de eetbare planten en de werking hiervan & Manon koppelt dit aan de gestelde intenties. Na de wandeling ga je richting “Op ezel avontuur” om daar met de geplukte kruiden jouw persoonlijke pesto, kruidenolie of azijn te maken bekrachtigd met jouw persoonlijke intentie van dit weekend.

De lunch gebruiken we samen op een buitenlocatie nabij het bos. We gaan bij een vuurtje een stoofpot bereiden welke we als afsluiting samen gaan opeten .

Rond 14.30 uur eindigt ons programma en mag je je welkom voelen om nog lekker te blijven zitten of om naar huis te gaan.

 

Kosten basisarrangement:                   €325,- inclusief BTW

Het basisarrangement bestaat uit:

 • Ontvangst met borrel op vrijdag 26 juni, eigen borrelplank met 2 consumpties
 • 2 overnachtingen bij BenB Bie Janssen waarbij je alleen een kamer ter beschikking hebt
 • 2 heerlijke ontbijtjes in de eetzaal van de BenB waarbij je kunt kiezen uit een tweetal ontbijten welke voor jou bereidt worden (dit ivm de corona richtlijnen)
 • 1 diner op de zaterdagavond bij BenB
 • Borrelavond op zaterdagavond bij BenB waarbij iedereen een eigen borrelplank krijgt met een tweetal consumpties per avond
 • Verbindingsritueel van Manon van @Wopi
 • Workout in het bos verzorgd door Pascal Mols van Boxchainge
 • KruidenBezinningsWandeling door Manon en Mischa
 • Lunchgerecht koken bij “Op ezel avontuur” nabij het bos van Elsloo door Mischa.

 

Overige info:

Wil je één van de extra arrangementen erbij boeken dan kun je dit apart aangeven bij aanmelding. Je ontvangt hier een aparte factuur voor. Natuurlijk mag je dit ook pas op het allerlaatste moment kiezen: maar let wel dat er voor de massage maar 5 plekken maximaal beschikbaar zijn, dus vol = vol.

Je aanmelding is pas definitief na betaling: indien we minder dan 6 deelnemers hebben moeten we het weekend helaas annuleren: uiteraard ontvang je dan meteen de kosten van je factuur retour.

Indien je zelf verhinderd bent kun je kosteloos annuleren tot 14 juni, daarna zijn we helaas genoodzaakt om 50% van de gemaakte kosten in rekening te brengen.

Mochten de richtlijnen i.v.m. de corona totaal veranderen waardoor we helaas het hele weekend niet door mogen laten gaan dan wordt het verplaatst naar een ander moment. Ben je dan verhindert is een terugbetaling uiteraard mogelijk na overleg met de organisatoren.

Overige drank is op nacalculatie per persoon. Je houdt zelf bij wat je drinkt gedurende het weekend en rekent dit op zondagochtend af bij Peter of Sabrina van de BenB.

Reserveer snel jouw ticket via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/Jouwverwenweekend

Tot slot:

Dit weekend is een idee van Mischa, met enthousiaste medewerking en organisatie van Manon en BenB Bie Janssen. Dit weekend is er voor jou, dus laat ons weten als we iets voor je kunnen doen, ook ontvangen we achteraf graag jouw feedback. Want als jullie net zo enthousiast zijn als wij gaan we het vaker organiseren.

 

Info of vragen: bel Mischa via 06 11600078

Bymischa pagina

Kruidenwandeling Leefstijlkok