De afgelopen jaren heb ik op meerdere projecten en langdurige opdrachten ervaring opgedaan met meerdere aspecten wat voeding betreft. Dit betreft zowel het koken met en voor volwassenen alsook het koken voor en met kinderen. Mijn klanten zijn/ waren onder andere:

Kruidenwandeling

Kind Centrum Sittard
Coördinator Keukenteam/ Kookjuf tijdens Wereldtijdlessen en LunchBite
Kookjuf
Voor verschillende kookmiddagen Ecsplore Limburg
Jong leren eten” GGD
Kookworkshops ontwikkeld voor ouders en kinderen.
MIK
Lezing gegeven over Voedzaam ontbijten met kleine kinderen.
Healthy Life
Kookworkshops in Sittard en Roermond. Deelnemers aan dit traject konden kookworkshops volgen welke gesponsord werden door de Rabobank.
Leefstijlhotel/ Stichting Vitaliteit en Leefstijl
Kookworkshops in Heerlen tijdens de kick-off week.
Brut 172
In opdracht van Hans van Wolde heb ik in de zomer van 2021 de kruidentuin naast het restaurant ontworpen en aangelegd.
Has Venlo
Kookworkshops en kruidenwandelingen voor studenten en medewerkers.
LIOF
Kruidige kookworkshops voor medewerkers.
Trivianum
Lezing en kookworkshops tijdens projectweken. Centraal stond gezond lunchen en samen koken.
Als je zelf een kook-hulpvraag als bedrijf, restaurant of instelling hebt bel of mail me dan. Voorbeelden waarbij ik je kan ondersteunen zijn:

  • Uitwerken van gezonde kookinitiatieven.
  • Meedenken aanleg kruidentuin.
  • Recepten ontwikkelen waarin kruiden en eetbare planten centraal staan.
  • Organiseren van kookmiddagen, kookworkshops of andere kort of langdurige initiatieven wat koken betreft (voor zowel volwassenen als kinderen).
  • Ontwikkelen van gezonde lunches op scholen.
  • Begeleiden van cliënten op het gebied van kookvragen, kookkennis en vaardigheden.
Bymischa pagina

 

Culinair Herborist Krachtreis