LeefstijlKOK ByMischa leert jou gezond koken!

Samen vertalen wij een papieren recept naar lekker op jouw bord!

Wat mag je van mij als leefstijlKOK verwachten?

  • We gaan samen aan de slag met één of meerdere kooksessies. Deze kunnen plaatsvinden in jouw keuken, maar ook op een andere locatie als jij dat prettiger vindt. Ik heb een eigen coaching ruimte waar we ook al wat eenvoudige gerechten en snijtechnieken kunnen oefenen.
  • Tijdens onze kooksessies beantwoord ik al jouw kookvragen.
  • Je leert zelf uit alle foodtrends te filteren welke gezonde voeding goed is voor jouw lijf.
  • Je gaat eindelijk structureel overstappen naar een gezonder eetpatroon, doordat je nieuwe kooktechnieken beheerst en meer ingrediëntenkennis hebt.
  • Misschien voldoet al een eenmalige kooksessie, maar als je meer hulp nodig hebt, kun je mij voor langere tijd op regelmatige basis inhuren.
  • We kunnen samen gaan inkopen, zodat ik jou kan laten zien wat er nog meer te koop is in jouw supermarkt. Hierbij kijken we ook naar de etiketten en leer je deze anders te lezen en beter te doorgronden.
  • Het kennismakingsgesprek is gratis en je ontvangt altijd een passende, vrijblijvende offerte.

   
   

  Praktische info:

   • Het is mogelijk om onze gesprekken plaats te laten vinden in mijn coaching ruimte in Elsloo.
   • Je kunt zonder verwijzing van een arts of therapeut met mij als leefstijlKOK aan de slag.
   • Uiteraard neem ik in mijn kookadviezen ook de voorkeuren mee van je eventuele gezinsleden. Want mijn werkwijze is er op gericht dat jij (jullie) thuis dagelijks gezond gaan koken en samen gaan genieten van maaltijden die jullie graag lusten.
   • Op deze website staan een aantal cursuspakketten waaruit je kunt kiezen, maar het Gezond Koken-concept is maatwerk. Dus na ons vrijblijvende kennismakingsgesprek ontvang je eerst een passende offerte.

  Bymischa pagina