Kookstudio ByMischa Programma 2017 : 

Het NIEUWE Koken! 

In het voorjaar van 2017 ben ik gestart met een reeks van gezonde kook en eetworkshops. Het nieuwe koken zeg maar! De workshops zaten boordevol tips over koken, bewaren van voedsel en inspirerende gerechten. Op verzoek gaan deze workshops een vervolg krijgen in het najaar van. Alvast (vrijblijvend) opgeven om als eerste geinformeerd te worden over onze workshops? Geef je dan via onderstaande button op:


Aanmelden >>>

Ouder-kind workshop 8 oktober:

Kom samen met je zoon/dochter - nicht/neefje - buurjongetje/meisje vanaf 7 jaar koken tijdens onze gezellige ouder-kind workshop. Ga samen aan de slag om een heerlijk gerecht te koken. Uiteraard gaan we alles gezamenlijk aan de gezellig gedekte tafel opsmikkelen!

Ivm vaderdag is het nog onbekend of deze workshop kan doorgaan. Vrijblijvend aanmelden om op de hoogte te worden gehouden is mogelijk!
Kosten:€ 60.-  per duo. 

Aanmelden >>

Sushi  26 oktober: VOLGEBOEKT!

Leer hoe leuk en lekker het is om je eigen sushi te maken.
We gaan zowel de verschillende snijtechnieken doornemen als enkele voorbereidingen zoals de spicy tuna, panko bakken, truffelmayo gezamenlijk doen.
Vervolgens gaan we aan een grote tafel de verschillende sushi rollen maken en ook opeten! Wat je niet opeet neem je mee. Een glaasje saké staat ook klaar om de avond mee af te sluiten.

Kosten: 55.- p.p. inclusief uitgebreide handleiding, eetstokjes, matje, frisdrank en saké.
Lokatie is: Toon Hermanshuis in Maastricht.

Aanmelden >>

Koken met Recepten uit Limburg 20 oktober:

Ga terug in de tijd, ga terug naar de keuken van je moeder of je oma. Heerlijke authentieke gerechten worden er gekookt. Deze workshop organiseren we in samenwerking met "Recepten uit Limburg".  Inmiddels is het derde kookboek in de maak. De andere twee zijn al meer dan 4000 keer verkocht! kijk voor meer info en hoe je je kunt aanmelden op: www.receptenuitlimburg.nl.

Kosten: 50.- per persoon. Inclusief welkomstdrankje - amuse bij ontvangst - receptenbundel - koffie/thee. Overige consumpties worden apart afgerekend.Aanmelden >>

Early X-mas: Kerstkookworkshop in samenwerking met PS ByManon    17 november:

NIEUW..... NIEUW.... NIEUW.....

PSbymanon - (Party)Styling en organisatie

biedt een totaalconcept van idee tot uitvoer voor feesten of andere speciale gelegenheden.

En komt op 17 november tijdens onze eerste KERSTKOOKWORKSHOP van 2017 jou leren hoe je je kerstmenu presenteert op de mooiste kersttafel ooit!

 Wat kun je verwachten:

* Kookworkshop zoals je dat van ons gewend bent. Gezellig culinair aan de slag in de kookstudio met het bereiden van een kerstmenu.

* Creatieveworkshop gegeven door Manon: zij laat je zien hoe je je tafel omtovert tot een prachtige kersttafel.

 Wij beiden staan klaar om jullie te voorzien van alle tips en koken en dekken volgens de laatste trends!

 Kosten: €60,- per persoon. Dit is inclusief 5 consumpties - tafelwater - koffie/thee - digitale receptenbundel.

 


KerstKookworkshop: 8 december:

Jij start om 16 uur met koken: en je partner (of moeder, vader, oma...) komt om 18 uur en eet alleen maar mee!
Je maakt zelf het gehele drie-gangen kerstmenu welke jullie vervolgens samen gaan opeten! 
De tafels zijn gezellig gedekt: en jullie eten of aan een lange tafel met de hele groep. Of als de groep dat liever heeft allemaal aan een eigen tafel....... 

Kosten:€95,-.per koppel.  Inclusief wijn - frisdrank (5p.p). - tafelwater - koffie/thee - amuse bij binnenkomst - digitale receptenbundel. 

Aanmelden >>


Algemene info:

* Aanmelden kan al vanaf één persoon. 
* We houden graag rekening met voedingsallergieën. Geef dit gaarne door bij aanmelding!
* Start is telkens om 18 uur, einde rond de klok van 22 uur. Inloop is vanaf 17.45 uur.
* Wij werken met volledige vooruitbetaling. Na inschrijving ontvang je de factuur en de aanmelding is pas definitief na het   betalen van de factuur.