NIEUWS:

November 2017:

Op internet, in elk tijdschrift, kookboek, televisie programma en ga zo maar door...... laten ze je de lekkerste recepten zien. Maar hoe maak je nou al die lekkere gerechten klaar, in jouw keuken?? Vanaf nu kun je je laten begeleiden door Mischa om ervoor te zorgen dat ook jij al die recepten lekker klaarmaakt! Controle krijgt over je pan, juiste snijtechniek hanteert of je nou wel of geen lastige eters bij je aan tafel hebt zitten. 

Mischa begeleidt je stap voor stap, doet boodschappen, neemt je voorraadkast onder de loep en zorgt ervoor dat jij een top-chef wordt in jouw keuken!


Mei 2017:


Recepten uit Limburg:

Deze eenvoudige titel behelst momenteel een drietal kookboekjes uitgegeven door Harry en Co. In 2017 gaan we geïnspireerd door recepten van vroeger kookworkshops organiseren. Gezellig samen op zondagmiddag aan de slag in de kookstudio om daarna onder het genot van een lekker wijntje te proeven naar alle lekkers uit Limburgse keuken!
(Datum: zondag 19 maart)


Mijn vader en zoon in de krant!

Mijn Opa, mijn Opa, mijn Opa............ dat is de titel van dit leuke artikel. In september was het de beurt aan mijn jongste zoon en mijn vader om te vertellen over hun gezamenlijke passie voor lekker eten. Nou.... van wie heb ik het.... en van wie zou mijn zoon de passie voor eten hebben............. leuke herinnering voor hun beiden!Bours Kookstudio:


Vanaf 2012 geef ik workshops in de sfeervolle kookstudio van Bours in Elsloo. Aangezien ik momenteel mijn eigen kookstudio aan het inrichten ben heeft de familie Bours aangegeven te stoppen met de kookstudio. Ze willen graag meer showroomkeukens gaan installeren om aan hun klanten nog meer keukens te kunnen tonen. Ik ga het missen! Maar ook dit is ondernemen. Ik dank de familie Bours daarom ook ontzettend voor hun steun.

MischaKookboek: Wereldgerechten            Natuurlijk Koken!


Een kookboek waaraan ik samen met nog 14 andere Foodies aan ga meewerken. Recepten uit de hele wereld die lactosevrij- tarwevrij - koemelkvrij - Enummers vrij en suikervrij zijn! 

Zoals het er nu naar uitziet verschijnt het boek in oktober 2016.
Initiatiefneemster is Irene Lelieveld. Zij heeft al een 9-tal boeken gepubliceerd. Ik maart van dit jaar komt haar boek Lekker eten in de Overgang uit. Boordevol tips en lekkere recepten.