Vragen en Info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 Planning 2017:

15 december: Einde Jaarsborrel met kerstpakket!
Lokatie: Ontmoet Anna in Meerssen.
Meer info via onze nieuwsbrief en facebookpagina.

Vanaf november 2017 hebben we een besloten facebookpagina  gemaakt waarop we alle netwerkactiviteiten plaatsen. We versturen vanaf januari geen nieuwsbrieven meer. WIl je toegevoegd worden: stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene info:

In 2013 is dit netwerk voor vrouwelijke ondernemers in de Regio Sittard - Maastricht - Heerlen opgericht.

Ons doel met dit netwerk is om elkaar te leren kennen, vertel over jouw product of dienst. Vertel het verder en wordt elkaars ambassadeur. Of help elkaar (met gesloten beurzen) om te professionaliseren.

Inmiddels hebben een 130 tal onderneemsters zich opgegeven om op de hoogte te worden gehouden ten aanzien van onze activiteiten. 

Wij vragen GEEN abonnementskosten, je betaalt per onderdeel een bijdrage. Voorwaarde is dat je ingeschreven staat bij de KvK. Om de kosten te drukken hebben we besloten om vooralsnog geen website te laten bouwen. Communiceren doen we via mail en onze facebookpagina.

Als werkgroep hebben we enkele afspraken opgesteld waarvan wij vinden dat ze bijdragen aan een prettige sfeer.

De belangrijkste is dat we elkaar niet zonder toestemming gaan bestoken met reclame mails en nieuwsbrieven. Iedereen ontvangt elkaars email en we willen vragen om hier voorzichtig mee om te gaan.

Op facebook zet alleen de werkgroep berichtjes: een ieder is uitgenodigd om hierop te reageren. Maar doe dit op een vriendelijke manier zonder alleen maar reclame voor jou business te willen maken. Berichtjes welke wij kwetsend vinden worden verwijderd. 

Indien je je aangemeld hebt voor een event ontvang je van ons de factuur. Zodra je via ons de bevestiging hebt gekregen dat je aanmelding verwerkt is kun je tot de aangegeven datum je kostenloos afmelden. Daarna niet meer! Wij maken geen winst op onze events en plannen deze zo in dat we kostendekkend zijn. Indien je niet verschijnt of te laat afmeldt moeten we de factuur naar je sturen. Dit moeten we zo doen omdat wij anders met extra kosten opgezadeld zitten. 

Opgeven kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Initiatiefnemer:

Mischa Hamers (byMischa). 

Leden werkgroep:

Isabel Smeets ( Isalbel Kindercoach and kindercounselling)

Vivian Halmans ( Lijfleven coach)

Pauline Luiten ( tekenares)

Kelly Brouns (Buro Kei)

 

De naam Dare to be She is door Karenanna Knopper bedacht. 
Carla Derkst verzorgt voor ons de mailinglijsten, onze fotograaf tijdens events en is onze adviseur website and design.